Oferte Ski Bulgaria. Oferte Revelion 2024 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Strbske Pleso


9 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala partii: 7.36 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii

Altitudine baza partie: 1376m

Altitudine varf partie: 1860m


Grand Hotel Kempinski***** este situat in statiunea Strabske Pleso, pe malul lacului.

In zona se poate ajunge foarte usor cu masina, cu trenul sau cu avionul.

Grand Hotel Kempinski***** este o oaza de lux situata pe malul lacului glaciar montan Strbske Pleso, avand ca panorama varful muntilor Tatra Inalti.


Hotelul Borovica**** este situat in statiunea Strbske Pleso, in apropierea centrului de schi.

Borovica**** este un wellness hotel nou de 4 stele situat in zona muntilor Tratra Inalti, in statiunea Strbske Pleso. Hotelul este combinatia ideala de relaxare, confort si atmosfera unica.


Hotelul Crocus**** este situat in statiunea Strbske Pleso, la aproximativ 1200 de metri de instalatiile de schi.

Crocus**** este un hotel modern ce ofera cazare in apartamente, ideal pentru iubitorii de schi si de sporturi de iarna.


Grand Hotel Permon**** se afla in statiunea Podbanske, in partea de vest a Muntilor Tatra. Statiunea Strbske Pleso este situata la 17 kilometri.

Grand Hotel Permon****, unul dintre cele mai mari si mai excusiviste hoteluri din Slovacia, este situat in Podbanske, un sat alpin pitoresc, deasupra caruia se afla maiestuosul varf Krivan. Hotelul ofera sansa reintoarcerii in sanul naturii, dar mentinand in acelasi timp conditii moderne de cazare, demne de secolul XXI, avand ca plus si cel mai mare centru de Wellness din Slovacia. Luxul si eleganta merg mana in mana, pentru petrecerea unui sejur minunat.


Cladirea dominanta din statiunea Strbske Pleso este hotelul Patria, denumit dupa varful Patria (2203 m), situat in apropiere. Hotelul se afla pe malul lacului Strbske Pleso, aproape de partiile de schi, la doar 300 de metri de statiile de schi care duc spre Solisko.

Patria**** este un hotel exclusivist cu un mozaic bogat de surprize minunate. Intr-un cadru natural deosebit, hotelul ofera confort si eleganta impreuna cu o gama larga de specialitati gastronomice.


Hotelul Fis*** este situat in statiunea Strbske Pleso, sub varfurile maiestuoase Solisko si Patria, inainte de intrarea in valea Mlynicka. Partia de schi se afla la doar 50 de metri distanta de hotel.

Orasul medieval Poprad si aeroportul se afla la 20 de minute, orasul Cracovia (Polonia) la 2 ore iar capitala Slovaciei, orasul Bratislava, se afla la 4 ore de statiunea Strbske Pleso.

Inaugurat in 1970, hotelul Fiss*** din Strbske Pleso a oferit de-a lungul timpului servicii ospitaliere si conditii bune de cazare. Localizarea sa langa partie si langa instalatiile de schi reprezinta un alt punct forte.


Hotelul Toliar*** este situat la o altitudine de 1355 de metri, in centrul statiunii Strbske Pleso. Se afla in apropiere de statia de autobuz si de gara. Instalatiile de schi se afla la 750 de metri de hotel.

Datorita amplasarii sale centrale, hotelul Toliar*** din Strbske Pleso este foarte apreciat atat de schiori cat si de alpinisti.


Hotelul Sorea Trigan*** se afla situat langa localitatea Strbske Pleso, in imediata apropiere a partiilor de schi.

Hotelul Sorea Trigan*** din Strabske Pleso este situat intr-o zona linistita, fiind ideal pentru petrecerea vacantelor cu familia si prietenii.


Vila Emma** este situata in statiunea Strbske Pleso, intr-o zona linistita, la 1335 de metri altitudine.

Vila Emma** din Strbske Pleso ofera conditii bune de cazare in camere decorate modern.

Strbske Pleso

Partii de ski: 7.36 kmm

Lungime totala partii: 7.36 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii

Altitudine baza partie: 1376m

Altitudine varf partie: 1860m

Statiunea Strbske Pleso a fost fondata in anul 1872 si este situata la 1335 metri altitudine, fiind localitatea aflata la cea mai mare altitudine din regiunea Tatra Inalta. S-a format initial in jurul lacului glaciar cu acelasi nume, intins pe 20 de hectare, al doilea ca marime din partea slovaca a regiunii Tatra Inalta ( de aici provine si denumirea, pleso=lac de munte ).  Statiunea a inceput ca centru de pornire pentru ascensiuni montane, mai tarziu dezvoltandu-se ca statiune climaterica. S-au construit astfel facilitati pentru recreere si un complex sportiv performant. Are conexiuni foarte bune cu punctele importante de transport si serveste astfel drept punct de pornire pentru drumetii si excursii in munti. Statiunea este populara pentru drumetii montane, schi alpin, schi fond si trambuline. Din anul 1970, cand a gazduit Campionatul Mondial, in statiune s-au organizat o serie de competitii de schi europene si de nivel mondial , printre care se numara schi fond si sarituri.

Informatii generale: numarul partiilor: 9; lungimea partiilor, 7,36 km; 3 telescaune, 3 tele-schiuri; altitudine minima a partiilor: 1376 m, altitudine maxima 1860 m; diferenta de nivel: 484 m; capacitate de transport: 6000 persoane/ora; conditii optime de ski: Decembrie-Martie; grad de dificultate: 17% partii pentru incepatori; 83% partii pentru intermediari. Pentru parintii ce doresc sa isi antreneze copiii exista scoala de schi si teleschi speciale pentru copii.  Pentru practicantii de schi fond exista de asemenea 18 km de partii amenajate si bine intretinute. Pentru amatorii de adrenalina exista parcul de distractii cu turnuri de zapada, snowrafting, snowtubing, bungeerunning sau bungee jumping din trambulina mare, 120 m inaltime. Si centrul de sarituri cu trambulina mica de 90 m este din nou disponibila. Toate partiile beneficiaza de instalatii de zapada artificiala. Statiunea dispune si de instalatie nocturna pentru schi. Cel mai apropiat oras de statiunea Strbske Pleso este Poprad.

 

HARTA PARTIILOR DE SCHI DIN STRBSKE PLESO

 

Harta partii ski Strbskepleso