Oferte Ski Bulgaria. Oferte Revelion 2024 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Smokovec


6 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Lungime totala partii: 4.3 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii

Altitudine baza partie: 1017m

Altitudine varf partie: 1480m


Grand Hotel Bellevue**** este situat intre statiunile Stary Smokovec si Horny Smokovec, la 350 de metri de instalatiile de schi ce urca spre Hrebeniok.

Grand Hotel Bellevue****  din Horny Smokovec este un hotel ce ofera conditii de 5 stele la preturi de 4 stele. 


GrandHotel Stary Smokovec 4* este situat la 50 de metri de instalatiile de schi pentru urcarea catre Hrebienok.

GrandHotel Stary Smokovec**** are o istorie indelungata, ce se intinde pana in 1904 si este o bijuterie arhitectonica din muntii Tatra. Personalul tanar, dar cu experienta, imbina traditiile din trecutul luxos, cu stilul de viata contemporan, intr-o armonie perfecta, creand conditiile perfecte pentru petrecerea unei vacante minunate.

Hotelul este ideal atat pentru petrecerea vacantelor de iarna, la schi, cat si pentru petrecerea vacantelor de vara.


Hotelul Atrium*** se afla in statiunea Novy Smokovec, la doar 50 de metri de instalatiile de schi. 

Acest hotel modern, recontruit cu o artitectura circulara neobisnuita, este situat la baza varfului Slavkovsky. Din camerele sale se pot admira varfurile muntilor Tatra si frumusetea pesisajului montan. In zona se pot organiza drumetii, plimbari sau excursii catre Parcul National Tatra.


Pensiunea Reitmayer*** este situata in statiunea Novy Smokovec, la doar 200 de metri de partia de schi.

Pensiunea Reitmayer*** din Novy Smokovec se adreseaza in special iubitorilor de schi, datorita amplasarii sale in imediata apropiere a partiei, la doar 200 de metri distanta.


Pensiunea Slavkovsky*** este situata in statiunea Horny Smokovec, la 970 de metri altitudine.

Statia de autobuz se afla la 100-150 de metri de pensiune.

Pensiunea Slavkovsky*** din Horny Smokovec ofera cazare in camere confortabile, la preturi avantajoase.


Pensiunea Crystal Ski** este situata in localitatea Nova Lesna, la 8 kilmetri de orasul Poprad si la 5 kilometri de statiunea turistica de schi - Stary Smokovec.

Crystal Ski** din Smokovec este o pensiune nou construita, ce ofera conditii bune de cazare, la preturi avantajoase.

Smokovec

Altitudine: 990m

Partii de ski: 4.3 kmm

Lungime totala partii: 4.3 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii

Altitudine baza partie: 1017m

Altitudine varf partie: 1480m

 ï»¿Smokovec este una dintre cele mai vechi statiuni de schi din regiunea Tatra Inalta. Este compusa din Stary Smokovec ( vechiul Smokovec, fondat in anul 1793, situat la 990 m altitudine ), Novi Smokovec ( noul Smokovec, fondat in 1875, situat la 995 m altitudine ), Horny Smokovec, fondat in 1926, situat la 955 m altitudine si Dolny Smokovec, fondat in 1882, situat la 890 m altitudine. Stary Smokovec a fost initial asezat in jurul unor izvoare minerale, de care turistii se pot bucura si astazi. Stary Smokovec este centrul administrativ al regiuniii Tatra Inalta si sediul Salvamontului. Reprezinta un nod feroviar important, conectand cele mai frecventate vai montane din regiune. Situat chiar la poalele varfului Slavkovsky, 2452 m, Stary Smokovec ofera vizitatorilor o gama larga de oportunitati de recreere, relaxare, fiind o zona perfecta pentru drumetii. Novy Smokovec a fost initial creata drept asezare cu proprietati curative, prima de acest gen unde pacientii puteau fi tratati pe parcursul intregului an. Ulterior a devenit cea mai luxoasa statiune balneo-climaterica a timpului ei. Treptat, serviciilor turistice li s-a adaugat un centru de schi. Aici exista numeroase facilitati atat pentru sporturile de vara cat si pentru cele de iarna. Statiunea este de asemenea punct de plecare pentru excursii in vaile inconjuratoare.
 
 Statiunea Stary Smokovec, informatii generale: numar de partii- 5, lungime totala: 4,3 km; tele-schiuri: 5; telescaune: 1; altitudine minima 1017 m; altitudine maxima 1480 m; diferenta de nivel: 463 m; capacitate de transport: 4340 persoane/ora. Cele mai bune conditii pentru schi in statiune sunt din decembrie pana in martie. Lungimea totala a partiilor este de 4.3 km, iar pentru 1 km se poate asigura zapada artificiala. Gradul de dificultate al partiilor este urmatorul: 4 partii pentru incepatori si 1 partie pentru intermediari. In statiune exista si partie pentru sanii, pe o lungime de 2.6 km.
 Statiunea Novy Smokovec, statiune balneoclimaterica, a fost creata datorita climatului alpin unic al regiunii Tatra Inalta si a efectului benefic pe care acesta il are asupra organismului uman. Statiunea a fost fondata de catre Nikolaus Szontagh, un medic cu experienta din Alpi, iar in anul 1876 a fost deschis primul sanatoriu. Situata la vest de Stary Smokovec, Novy Smokovec a fost creata inca de la inceput pentru a functiona drept statiune balneo-climaterica, functie pe care o pastreaza pana in prezent. Structura principala din zona era sanatoriul TBC construit in 1925. Mai tarziu a fost construit si sanatoriul Palace. Aici se trateaza boli respiratorii, tulburari metabolice si chiar boli mentale.