Oferte Ski Bulgaria. Oferte Revelion 2024 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kopaonik


25 - unitati de cazare

10 - unitati de 4 stele , 10 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele

Lungime totala partii: 44 km

Tipuri de partii: In statiune exista mai multe partii de diferite tipuri: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1770m

Altitudine varf partie: 2017m


Family Hotel Angella**** este situat la altitudinea de 1770 m, in centrul statiunii montane Kopaonik, la numai 100 m distanta de partiile de schi si la 250 m fata de Hotelul Grand Hotel & Spa. 

Family Hotel Angella din statiunea de schi Kopaonik este decorat in stil modern si dispune de numeroase facilitati. Este legat direct de Centrul de conferinte. 


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Grand Hotel & Spa**** este cel mai luxos hotel din statiunea de schi Kopaonik. Este situat in inima Parcului National Kopaonik, la altitudinea de 1770 m, la 100 m distanta de principalele instalatii de schi si la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Hotelul Grand Hotel & Spa din Kopaonik a fost renovat in anul 2012 si a fost decorat pentru a satisface si gusturile celor mai pretentiosi clienti. Este clasificat la 4 stele.


Hotelul Grey**** este situat la baza partiei Karaman Greben din Kopaonik, langa Grand Hotel & Spa, la mica distanta de punctele importante din statiune.

Hotelul Grey**** are simbolul lupului cenusiu , animal ce se regaseste in Parcul National Kopaonik, zona protejata, muntele Kopaonik fiind cunoscut si sub numele de “muntele de argint”.


Complexul de apartamente JollyKop Mountain Village**** este situat in frumoasa zona Treska, la 3,8 km de partia Suncana Dolina si la 6 km de centrul turistic Kopaonik, pe drumul regional Kopaonik-Raska, la altitudina de 1350 m.

 

Complexul de apartamente JollyKop Mountain Village din Treska-Kopaonik are 42 de apartamente si studiouri construite in perioada 2008-2013. Complexul se caracterizeaza prin arhitectura traditionala si este adaptat nevoilor turistilor. Spatiul este perfect pentru un concediu activ sau pasiv, pentru familii si oameni de afaceri, pentru relaxare, dar si pentru sportivi. Mobilierul modern este adaptat nevoilor oaspetilor din punct de vedere al calitatii si al confortului.

 

Apartamentele Konaci**** se afla in centrul statiunii Kopaonik langa partiile de schi.

  

Complexul de apartamente Konaci din Kopaonik au fost renovat in 2012 si dotat cu mobilier nou pentru un confort cat mai ridicat. Complexul de apartamente reprezinta punctul central al statiunii, fiind inconjurat de restaurante, baruri, cafenele, discoteci, centru de distractii, supermarketuri, magazine, oficiu postal, farmacie, librărie, patiserie È™i un magazin de suveniruri. Este clasificat la 4 ele.

  

Villa Kopaonik**** este situata in inima statiunii Kopaonik din Serbia, la altitudinea de 1710 m, in apropierea Apartamentelor Jat. 

Vila Kopaonik este clasificata la 4 stele, are acces din drumul principal, a fost construita in anul 2014, are 5 etaje, oferta cazare in apartamente de la 28 la 62 mp, ideale atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Complexul Kraljevi Cardaci**** este situat pe drumul principal la 2.5 Km de primul teleschi si 5 Km de centrul statiunii Kopaonik.

 

Complexul Kraljevi Cardaci din Kopaonik a fost construit intre anii 2009-2011, s-a deschis in Ianuarie 2012 si incepand cu anul 2014 a fost clasificat la 4 stele.

 

Vila MujEn Lux este situata la 4.5 km de centrul statiunii Kopaonik si la 1.8 km de ski lift Suncana Dolina, pe drumul principal Kopaonik-Raska.

Vila MujEn Lux din Kopaonik-Raska este ideala pentru familiile cu copii si oferta tot confortul necesar unei vacante reusite.

 

Hotelul Putnik**** este situat in Suncana Dolina (Sunshine Valley), cea mai frumoasa zona a statiunii montane Kopaonik din Serbia, la altitudinea de 1650 m si la numai 15 minute de mers pana in centrul statiunii si instalatiile de schi.

  

Hotelul Putnik din Kopaonik intampina clientii intr-un mediu ambiant linistit si placut. Hotelul a fost reclasificat la 4 stele.

  

Apart Hotel & Spa Zoned**** este situat in sat la numai 3.5 km de centrul statiunii Kopaonik si la 1.5 km de ski lift Suncana dolina, pe drumul principal Kopaonik-Raska.

 

ApartHotel & Spa Zoned**** din Kopaonik-Raska este contruit din materiale de cea mai buna calitate in stil traditional, cu apartamente dotate la standarde internationale, personal calificat si facilitati pentru toate gusturile. Este amplasat in locul ideal pentru petrecerea vacantei in natura oferita de Kopaonik, muntele soarelui. S-a deschis in sezonul de iarna 2011-2012.

 

FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Club A*** se afla in imediata apropiere a zonei centrale a statiunii montane Kopaonik, la numai 50 m de statia de autobus.

 

Hotelul Club A din Kopaonik are un farmec autentic montan si este clasificat la 3 stele. 

 

Apartamentele Crystal Kop - Villa Jelica*** sunt  situate in frumoasa zona Treska, la 6 km de centrul turistic Kopaonik.

 

Apartamentele Kristal Kop - Villa Jelica din Treska-Kopaonik se afla intr-o casa construita si decorata in stil traditional muntenesc cu o vedere panoramica si camere moderne.

 

Hotelul Junior*** se afla in localitatea Brzece, la 14 km de centrul turistic al statiunii Kopaonik. La 800 m de hotel se gaseste telescaunul de 2 locuri, Bela Reka, ce face legatura cu sistemul partiilor de schi din Kopaonik.

Hotelul Junior - All Seasons Sports& Spa Resort*** din Brzece-Kopaonik este ideal pentru toate sezoanele. A fost deschis in anul 1990 si pana in 2006 s-a aflat in proprietatea statului. In anul 2006 a fost renovat complet de investitori greci si de atunci continua sa isi pastreze buna reputatie.


Apartamentele Marija*** sunt situate la etajul al 5-lea al Hotelului Angella din Kopaonik, Sebia. 

Apartamentele Marija*** din Kopaonik ofera o minunata vedere panoramica asupra muntilor si partiilor de schi. Au fost complet renovate in anul 2010.


Vila Milmari*** este o unitate de cazare moderna situata la 4 km de partii si 6 km de centrul statiunii Kopaonik.

 

Vila a fost construita in conformitate cu toate standardele europene și internationale, care permit o odihna placuta si recreere.


Milmari Resort (Hotel Milmari)*** este un hotel nou in apropiere de JollyKop Mountain Village, situat pe drumul principal Kopaonik-Raska, la aproximativ 6 km de centru statiunii Kopaonik.

Complexul Milmari Resort este clasificat la 3 stele, oferind cazare in camere confortabile si acces la Centrul Wellness.


Complexul Nebeska Stolica (The Seat of Heaven)*** este format din 2 cladiri de apartamente: Nebeska Stolica 1 si Nebeska Stolica 2. Este situat in apropiere de Hotel Grand Hotel & Spa si langa partia de schi Pajino-Preslo (Masinac), in muntii Kopaonik.

 

Stilul traditional montan al hotelului si mobilierul din lemn de stejar te introduc intr-o lume imbietoare, calda, iar linistea si aerul curat al zonei alunga amintirile aglomeratelor orase. Complexul de apartamente Nebeska Stolica (Seats of Heaven) 1&2 nu poate fi accesat direct cu masina. Pentru transportul bagajelor din parcare se apeleaza la serviciile hotelului.

 

Hotelul Ozon*** din Brzece-Kopaonik este adaptat pentru a satisface cerintele sportivilor, familiilor si iubitorilor de natura.

Hotelul Ozon a fost deschis la inceputul anului 2003, castigand premiul \"Turistic Flower\" in acelasi an (2003) si \"Prism\" pentru calitate in anul 2005.


Hotelul Srebrna Lisica*** (Silver Fox) din Kopaonik este situat intre partiile Malo Jezero (cu nocturna) si Suncana Dolina, la altitudinea de 1752 m. Inainte de intrarea in central statiunii, pe drumul dinspre Josanicka Spa si Raska, este un drum asfaltat care duce in parcarea Hotelului Srebrna Lisica.
Fostul Hotel Investbanka, actual Srebrna Lisica, a fost renovat in 2012-2013 si isi asteapta turistii cu apartamente confortabile si vedere catre padurea luxurianta de molid si minunata statiune Kopaonik.
 

Apartamentele Suncani Vrhovi*** (Sunny Peaks) se afla in centrul statiunii Kopaonik.


Complexul de apartamente Jat** este situat in centrul statiunii Kopaonik, la altitudinea de 1780 m, langa Hotel Club A, Putnik si Konaci Genex. Cele mai apropiate instalatii de schi “Pancicev top” si un mic lac se afla in vecinatatea hotelului.

Complexul de apartamente Jat** din Kopaonik a fost construit in stil montan si este deschis tot anul.


Hotelul Mount** se afla in statiunea montana Kopaonik, langa Hotel Grand Hotel & Spa, la altitudinea de 1732 m.

 

Hotelul Mount din Kopaonik este construit in stil traditional montan unde predomina materialele naturale – detalii din lemn si fier.


Vila Radigost** se afla in mica localitate Brzece in partea estica a partiilor din Kopaonik, la 14 km de centrul statiunii.

 

Vila Radigost** din Brzece-Kopaonik este un paradis pentru schiori deoarece se afla la numai cativa metri de telescaunul Bela Reka care face legatura cu sistemul partiilor de schi din Kopaonik.

 

Vila Rankovic este situata in Brzece, la marginea parcului national si la doar cateva minute de partiile de si instalatiile de schi Bela Reka, care fac legatura cu central de schi Kopaonik.

Vila se afla la o altitudine de 1100 m, inconjurata de padurea de pin si fag, in apropierea a numeroase obiective turistice.


Aparthotelul Zupa Wellnes & Spa din Kopaonik este o unitate de cazare recend construita si situata in apropiere de Hotelul Srebrna Lisica. 

Venind dinspre Jošanicka Banja si Raska, inainte de a intra in centrul statiunii Kopaonik, virati spre dreapta, iar drumul va va duce spre Aparthotelul Zupa Wellnes & Spa.

Hotelul este situat intr-o zona linistita, inconjurat de pini. Se afla la mica distanta de partiile Malo Jezero si Suncana Dolina, reprezentand o buna alegere pentru schiorii pasionati.

Kopaonik

Altitudine: 1770m

Partii de ski: 44 kmm

Lungime totala partii: 44 kmm

Tipuri de partii: Partii usoare, Partii medii, Partii avansate

Altitudine baza partie: 1770m

Altitudine varf partie: 2017m

Statiunea montana Kopaonik este una dintre cele mai bune statiuni de schi din sud-estul Europei. Se afla la 230 km de Belgrad, in partea centrala a tarii. “Sunny Mountains”, unii dintre cei mai frumosi munti din Serbia, se caracterizeaza prin climatul favorabil cu mai mult de 200 de zile insorite pe an. Stratul de zapada din Kopaonik rezista in medie intre 180 si 230 de zile pe an, iar prima zapada cade in noiembrie si ultima in mai. Cel mai inalt varf de aici e Pancic 2017 m.

Conditiile climatice favorabile si pozitia geografica reprezinta un atu pentru dezvoltarea turismului de vara si de iarna.

Statiunea Kopaonik are 44 km de partii bine intretinute pentru schi alpin si 18 km de partii pentru schi nordic. Partia “Malo Jezero” este dotata cu nocturna. O parte din partiile din statiune dispun de sisteme de intretinere cu zapada artificiala. Partiile sunt conectate printr-un sistem de telescaune si teleschiuri, cu o capacitate toatala de 28600 persoane pe ora. Sistemul este format din 3 telescaune de 4 locuri de viteza (4500 persoane pe ora), 2 telesaune fixe de 4 locuri (4200 persoane pe ora), 5 telescaune de 2 locuri (5880 persoane pe ora), 4 teleschiuri “ancora” (4800 persoane pe ora) si 9 teleschiuri “plate” (73000 persoane pe ora). Statiunea Kopaonik are patinoar si parc de snowboard unde sunt organizate numeroase concursuri internationale si locale.

Parcul national Kopaonik are o suprafata de 11800 m², cu 10 rezervatii naturale.

  

Caracteristici ale statiunii de schi Kopaonik:

Diferenta de nivel: 1770 m;

Cel mai inalt varf: 2017 m;

Lungime totala partii de schi: 44000 m;

Capacitate totala telescaune/ teleschiuri: 28600 persoane/ ora;

Total telescaune/ teleschiuri: 23;

Total Baby ski lift: 2;

Trasee – nivel incepataor: 12, nivel mediu: 7; nivel avansat: 4;

Diferenta maxima de inaltime traseu: 512;

Cel mai lung traseu: 3500 m;

Traseu cu nocturna: 450 m;

Traseu ski nordic : 18 km.

  

In imprejurimile statiunii se gasesc numeroase obiective turistice interesante, cum ar fi manastirile Sopocani, Studenica, Jicei, Visoki Decani, Patriarhia de la Pec, regiunea viticola Zupa, raul Ibar etc.

Alte activitati sportive: rafting, parapanta, tir (cu arc si sageti), plimbari cu jeep-uri, mountain biking, trasee montane, etc.