Oferte Ski Bulgaria. Oferte Revelion 2024 la schi !

Cauta unitati de cazare si ofertele Ski 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Dobrinishte


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele

Lungime totala partii: 11 km.

Altitudine baza partie: 950m

Altitudine varf partie: 2500m


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Complexul Ruskovets**** este localizat in micul oras Dobrinishte, la poalele Muntilor Pirin si la 7 km de statiunea Bansko.

Complexul Ruskovets**** situat la poalele Muntilor Pirin, intr-o padure deasa de pini, reprezentand un loc minunat pentru o vacanta in familie, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate si in acelasi timp stil.

Complexul Ruskovets**** reprezinta destinatia perfecta atat pentru turismul de iarna cat si pentru cel de vara, datorita faptului ca se afla in apropiere de cea mai mare zona de schi din Europa de Sud-Est si a multitudinea de izvoare termale.

Complexul Ruskovets**** pune la dispozitia turistilor sai cazare in apartamente si vile dotate corespunzator si confortabile, restaurantele ofera preparate din bucataria traditionala bulgareasca si bucataria internationala cu tendinte culinare moderne, precum si vinuri fine. Complexul Ruskovets**** dispune in cladirea principala de un Centru Spa dotat cu bazine cu apa minerala termala, jacuzzi, sauna si alte servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de prieteni sau familie.

Dobrinishte

Altitudine: 850m

Partii de ski: 11 km.m

Lungime totala partii: 11 km.m

Altitudine baza partie: 950m

Altitudine varf partie: 2500m

Dobrinishte a fost clasificat drept statiune balneara in 1979. Numele oraselului Dobrinishte se trage din combinatia cuvintelor “bun” si “lucruri” (lucru bun) si se spune ca a fost denumit asa datorita situarii sale foarte frumoase - inconjurat de Muntii Pirin, Rila si Rodopi - pe de o parte, dar si datorita faptului ca orasul este strabatut de 17 izvoare minerale cu proprietati curative, a caror temperatura a apei variaza intre 30 – 43°C. Orasul se afla in zona sud-vestica a Bulgariei si combinatia de bai minerale, schi si munte este unica pentru Bulgaria. Dovada sta si faptul ca numarul turistilor care aleg cazare in aceasta zona a fost in crestere continua. In statiune se organizeaza tabere de copii, tratamente balneologice, team-building-uri. Oraselul este strabatut de raul Dobriniste si cunoscut datorita bailor sale termale renumite inca de pe vremea romanilor. In zona orasului au fost descoperite depozite bogate de ceramica romana si traca, monede datand din timpul domniei imparatului roman Nero. In secolul VII-XIV Dobrinishte era un sat-cetate si istoria relateaza incercari repetate esuate ale imperatorilor bizantini de a traversa aceasta regiune pentru a ajunge in interiorul tarii. Printre punctele de interes turistic din zona orasului se numara biserica Sf. Petru si Paul, Manastirea Sf. Pantelimon, Cascada Sf. Nicolae. 
Nivelul de ocupare a hotelurilor a crescut constant in ultimii ani si acestea sunt ocupate atat iarna (inclusiv pentru schi) cat si vara (drumetii si tratamente). In timpul iernii micul orasel reprezinta o buna alternativa de cazare pentru iubitorii practicarii sporturilor de iarna, cu precadere schi-ul. Oraselul-statiune ofera cazare in multiple hoteluri si pensiuni, avand si cateva tarverne cu mancaruri traditionale si internationale delicioase. In perioada verii Dobrinishte reprezinta punctul de plecare al drumetilor care vor sa viziteze prin Bezbog magicele Popovo si Polezhan. Traseele montane va ghideaza catre frumosul lac Tevnovo, lacul Popovo si varful montan Bezbog. Drumetia de la cabana Bezbog pana la Melnic dureaza 12 ore. Vizitatorii pot de asemenea alege plimbari in parcul national Pirin.
 

 
 
 
 
SCHI
 
Persoanele care aleg cazare in Dobrinishte au posibilitatea de a varia posibilitatile de schi astfel:
a) Schi in statiunea Bansko situata la circa 8 km. de oras si
b) Schi langa cabana “Gotze Delcev”, situata la circa 11 km. de oras. Cabana e situata la altitudinea de 1.412 m. De la cabana se ia ski-lift pana la Cabana “Bezbog”, situata la altitudinea de 2.236 m. De la aceasta cabana se coboara pe schiuri pana la cabana “Gotze Delcev” – o partie de aproape 5 km. lungime (!) si diferenta de altitudine de circa 820 m. Partia este apreciata atat de iubitorii schi-ului cat si a snow-board-ului. Langa statia de pornire a telegondolei exista o partie pentru copii si incepatori. 
 

 
 
 
 
 
 
 
APE MINERALE TERMALE
 
In orasul Dobrinishte exista un strand cu apa termala minerala cu tarife mici de intrare (circa 1 euro/pers intrarea) care cuprinde o piscina mare cu apa termala pentru adulti si una mai mica pentru copii (apa normala). Aceasta se afla la circa 5 min. de mers de hotelul “Dobrinishte”. Exista si doua baze de tratament (stranduri) private. Detalii aici: http://banskopool.com/index.php . Apele minerale au efecte terapeutice asupra aparatului locomotor, sistemului nervos periferic, afectiunilor ginecologice, afectiunilor dermatologice, boli ale rinichilor, urilogice si gastro-intestinale, afectiuni ale vezicii biliare, endocrine, boala sciatica, reumatisme, afectiuni ale tractului respirator superior s.a. Dintre izvoarele minerale cel mai cunoscut este cel “Serebrnyat” (izvorul de argint) imbogatit cu ioni de argint si apreciat inca din vechi timpuri. Se spune ca acest izvor este foarte potrivit afectiunilor ochilor.